Medewerker Klantenservice voor locatie Rijssen

Vacature Medewerker Klantenservice

Werk jij accuraat en efficiënt? Ben je communicatief vaardig en heb je enige technische affiniteit? Kom dan ons team Customer Service versterken! Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de orders die bij ons binnen komen. Daarnaast sta je de klanten te woord die klachten of vragen hebben.

Ben jij klaar voor een uitdagende baan in ons enthousiaste en gedreven team bij een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct!

40 uur per week

MBO/HBO niveau

Rijssen

Jouw sterke kanten

Allereerst ben je gewoon een leuke collega. Je moet tenslotte wel in ons team passen! We zijn op zoek naar iemand die graag klanten te woord staat en helpt met hun vraag of klacht. Daarnaast ben je gemotiveerd, behulpzaam en ga je secuur te werk. Periodiek op zaterdag werken is voor jou geen probleem. Ook zou het voor jou en voor ons handig zijn als je binnen een straal van +/- 25 km rondom Rijssen woont.

Te woord staan van klanten

Gemotiveerd en behulpzaam

Precieze werker

Wonende rondom Rijssen

Werkzaamheden als Medewerker Klantenservice

Afhandelen van vragen en klachten van de klant

 

Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden.

Contact onderhouden met Installateurs, leveranciers, transporteurs en potentiële en bestaande klanten.

Het plannen, behandelen en verwerken van de verkochte orders.

Aftersales en nazorg

 

Werken in ons geautomatiseerde CRM-systeem

Praktijk

Je begint de dag met een lekker kopje koffie of thee en aansluitend kijk je in de portal om te zien wat de prio’s van de dag zijn. Hierna begin je met het controleren en doorvoeren van de nieuwe orders en meldingen die binnen zijn gekomen en je begint bij degene met de hoogste prioriteit. Tussendoor bel je even met een klant van wie de order niet goed is doorgekomen. Je handelt de klacht netjes af en stelt de klant gerust. Na de pauze heb je een kort overleg met je collega over een probleem bij een klant en bedenkt hiervoor een goede oplossing. Hierna plan je samen met verschillende installateurs en klanten de installaties van de net verkochte kachels en haarden in en zorgt ervoor dat alles perfect en goed gaat verlopen op dag van de installatie of levering.

Wat je terug krijgt van Haardenexpert

Groei- en ontwikkelingskansen

Bij goed functioneren uitzicht op vaste aanstelling

Vrij op zon- en feestdagen

Een enthousiaste

werksfeer

Een goed salaris dat past bij

jouw kennis en ervaring

Groeipad

Wij als Haardenexperts vinden het belangrijk dat je niet in de kou blijft staan. We zorgen ervoor door middel van trainingen en ons online trainingsprogramma dat jij wegwijs wordt in de haarden wereld en meer te weten krijgt over haarden en kachels. Daarnaast word je tijdens je eerste maanden bij Haardenexpert goed ingewerkt, waardoor je zo snel mogelijk helemaal mee kunt draaien.

Sollicitatieprocedure

Ontvangst sollicitatie
Overleg en feedback
Kennismaking
2e gesprek
Contractvoorstel

Loop jij al warm? Solliciteer dan direct!

Mocht je toch nog wat informatie nodig hebben, neem dan contact op met Daniel de Korte:
dkorte@haardenexpert.nl