Administratief Medewerker Junior (BBL / Stage)

Administratief Medewerker Junior (BBL / Stage)

Wij als Haardenexpert zijn voor onze vestiging in Rijssen op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van administratief medewerker  junior (BBL / Stage). Bij voorkeur volg je op dit moment een administratieve BBL-opleiding. Je komt (bijvoorbeeld) 4 dagen bij ons werken en je volgt 1 dag theorieles op school. Daarnaast is het (eventueel) ook mogelijk om te beginnen vanuit een stage (of zaterdagsbaantje naast je opleiding) en vervolgens door te groeien naar een vaste baan. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent perfectionistisch en kunt gestructureerd werken. Ook is het voor jou en voor ons handig als je binnen een straal van c.a 25 km rondom Rijssen woont.

(Volgt) MBO-opleiding

Part- /Fulltime

Rijssen

Wie zoeken wij

Ga de uitdaging aan en kom ons team versterken! Wij zijn dé Haardenexperts; een gedreven en groeiend bedrijf in Nederland. Sinds 2011 verkopen wij haarden en kachels en sinds die tijd hebben wij ons bewezen als een echte expert in de branche. Wij proberen altijd het beste resultaat te leveren aan de klant waardoor hun dromen werkelijkheid worden. Om dit te verwezenlijken hebben we gedreven toppers nodig die ons team willen versterken op alle gebieden. Heb jij die drive?

Part-/Fulltime functie

Gemotiveerd en behulpzaam

Precieze werker

Wonende rondom Rijssen

Werkzaamheden als Administratief medewerker Junior (BBL/Stage)

Als administratief Medewerker (junior) werk je nauw samen met je collega’s van het team backoffice. Jij zal hier ook deel van uitmaken en verantwoordelijk zijn voor o.a. het boeken van orders en de ordercontrole. Daarnaast beantwoord je klantvragen en heb je contact met installateurs en leveranciers. Indien noodzakelijk ondersteun je de afdeling customer service met afhandelen van service aanvragen.

Verwerking en controleren van orders

Uitvoeren van licht administratieve taken

Ondersteunen van team Backoffice

Wat bieden wij

Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring

Groei- en ontwikkelingskansen

Flexibele werktijden

Vrij op alle zon- en feestdagen

Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling

Een enthousiast en gedreven team

25 vakantiedagen en een goede pensioensregeling

Sollicitatieprocedure

Ontvangst sollicitatie
Overleg en feedback
Kennismaking
2e gesprek
Contractvoorstel

Steek jij het vuur bij ons aan? Ben jij onze nieuwe Haardenexpert?

Solliciteer dan direct!

Vragen, meer informatie of eerst een meeloopdag? Neem dan contact op met Jan Smalbrugge jsmalbrugge@haardenexpert.nl of bel 0548 211550.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.