Over Haardenexpert

Over de Haardenexpert

Haardenexpert is de expert in haarden & kachels. Wat in 2011 begon op een zolderkamer in Rijssen is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vele vurige haardenexperts!
In 2012 is er in Apeldoorn een showroom geopend en in 2019 is de showroom verhuist naar de Jutestraat 6A in Rijssen. Vanuit hier kunnen we alle klanten in Nederland bedienen. 

Door ons landelijk installatie- en servicenetwerk en prominente aanwezigheid op internet zorgen we ervoor dat klanten uit heel Nederland ons weten te vinden. Eerlijkheid, respect en integriteit zitten in het hart van ons DNA. We denken graag met je mee. Ook bieden we je kansen en ontwikkelmogelijkheden binnen je vakgebied.

Sinds 2011 de Haardenexpert van Nederland

Gevestigd in Rijssen

Historie

Eigenaar Jan Smalbrugge is als kleine jongen al opgegroeid met het verkopen van kachels en haarden doordat zijn vader Jan Smalbrugge Senior dit vak ruim 40 jaar lang heeft uitgeoefend. In 2003 heeft Jan Smalbrugge Junior het haardenvak van zijn vader overgenomen en inmiddels heeft hij een bedrijf met een toonaangevende positie in de haardenbranche; Haardenexpert.

Diensten Haardenexpert

De beste service
Haardenexpert streeft ernaar om de klant altijd de beste service te garanderen. Op het gebied van advies, installatie en nazorg.

Groot assortiment
Haardenexpert beschikt over een groot assortiment, bestaand uit hout, gas, pellet, bio-ethanol en elektrische kachels in alle soorten en maten.

Aandacht voor het verkooptraject
Bij Haardenexpert wordt er aandacht geschonken aan het verkooptraject. Hierdoor worden alle onduidelijkheden in een vroeg stadium verduidelijkt.

Landelijke montageservice
Haardenexpert werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers die vast werkzaam zijn voor de Haardenexpert.

Een ruime showroom
In onze showroom is een groot deel van het assortiment brandend opgesteld. Hierdoor krijgt u nog een beter beeld van het product. 

Online assortiment
De producten zijn op een overzichtelijke manier te vinden op onze website, waardoor de zoektocht naar het juiste product vergemakkelijkt word.

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op!

Mocht je toch nog wat informatie nodig hebben, neem dan contact op met Jan Smalbrugge:
T: 0548 – 211550
E: info@haardenexpert.nl