Verkoop jij straks deze prachtige opstellingen?

Verkoper (Junior/BBL)

Omdat de Haardenexpert groeit en groeit zijn we continu op zoek naar (aanstormende) verkooptalenten. Mensen met passie voor handel en verkoop. Ben jij communicatief en administratief sterk en weet jij hoe jij onze klanten kunt overtuigen? Heb je oog voor de wensen van de klant? Kom dan ons verkoopteam versterken! Als verkoper (junior/BBL) assisteer jij ons verkoopteam bij de verkoop van een haard of kachel. Jij zorgt ervoor dat al onze klanten tevreden en met een glimlach op hun gezicht het pand verlaten. Ben jij klaar voor een uitdagende verkoopfunctie bij een jong en snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan direct!

Fulltime/ Parttime

MBO/HBO niveau

Jouw sterke kanten

Wij als Haardenexpert zijn op zoek naar iemand die een echte verkoopdrive heeft, iemand die weet van aanpakken en iemand die open staat voor feedback. Omdat wij veel bezig zijn met bouwtechnische zaken is enige affiniteit hierbij wel wenselijk. Voor jou en voor ons zou het handig zijn als je binnen een redelijke straal van Rijssen woont. Wij zijn een winkel met een showroom dus ook op zaterdag zijn wij gewoon open. Dit betekent voor jou dat je dus ook op zaterdag beschikbaar moet zijn.

Verkoopdrive 

Bouwtechnische affiniteit is pré

Beschikbaar op zaterdag

Wonende rondom Rijssen

Werkzaamheden als verkoper (junior/BBL)

Contact onderhouden met de klant

Klanten ontvangen in onze ruime showroom

Telefonisch benaderen van klanten

Het voeren van verkoopgesprekken met klanten

Het opstellen van offertes voor klanten

Het maken van 3D-tekeningen op maat voor de klant

Praktijk

Je start de dag onder het genot van een lekkere bak koffie. Samen met je salescollega’s houdt je de dagelijkse aftrap. Hoe ging het gisteren? Wat ging goed en wat kon er beter? Wat is je persoonlijke target vandaag en wat gaan we gezamenlijk oppakken? Hierna kruip je achter je pc. Eerst verwerk je jouw administratie, maak je een paar 3D-tekeningen in SketchUp en verwerk je de order van die leuke mensen van gisteren. Je pleegt wat telefoontjes naar monteurs en de leverancier van maatwerkschouwen.

Hierna neem je even pauze. Als je terug komt lopen van je pauze kom je een paar mensen tegen in de showroom. Je raakt in gesprek en er ontstaat op een natuurlijke manier een leuk contact. Je inventariseert kundig en meedenkend met wat de klant wil, wat er kan maar ook vooral wat er mag. Zodra alles duidelijk is doe je een mooi aanbod. Je begeleidt de klant naar de voordeur en feliciteert ze met hun investering in sfeervolle warmte. De zin die je als antwoord krijgt is jouw brandstof; ‘Hartelijk bedankt voor jou vakkundige hulp. Zonder jou hadden we de verkeerde keuzes gemaakt. We zullen jouw naam doorgeven aan onze vrienden!” Enkele weken later krijg je een mail met de foto’s van het eindresultaat. Inmiddels heb je de vrienden van die mensen ook al blij gemaakt. Wees eerlijk, daar krijg je toch energie van!

Wat je terug krijgt van Haardenexpert

Een prachtige werkplek in onze nieuwe

showroom

Groei- en ontwikkelingskansen

als salestalent

Een enthousiaste

werksfeer

Groeipad

Wij als Haardenexperts vinden het belangrijk dat je niet in de kou blijft staan. Daarom krijg je een interne (sales)opleiding aangeboden om wegwijs te worden in de haarden en kachelwereld. Je leert werken met bijv. Sketch Up en andere programma’s. Zo kun je je bij Haardenexpert ontwikkelen tot een echte salestopper.

Loop jij al warm? Solliciteer dan direct!

Vragen, meer informatie of eerst een meeloopdag? Neem dan contact op met Jan Smalbrugge:
jsmalbrugge@haardenexpert.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.